P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Wednesday, 31 March 2010

::: Separuh Akhir Pertama :::

Kali terakhir aku tengok bola sepak kat stadium masa perlawanan akhir antara MALAYSIA vs MYAMMAR. Tak silap aku. Piala Pesta Bola Merdeka. MALAYSIA menang 3-0 ngan MYAMMAR. Dah lama siot MALAYSIA xmenang Piala Pesta Bola Merdeka masa 2. MALAYSIA BOLEH. Ha2.

Malam tadi aku p stadium sekali lagi. Bukan tengok skuad MALAYSIA beraksi. Tapi aku p tengok. Perlawanan antara SELANGOR vs NEGERI SEMBILAN (separuh akhir pertama). Keputusan perlawanan antara kedua-dua negeri dimenangi oleh NEGERI SEMBILAN ngan 1-2. Boleh dikatakan perlawanan tersebut memang milik skuad SELANGOR. Tapi skuad NEGERI SEMBILAN lebih bijak menghadapi tekanan daripada tuan rumah, SELANGOR.

Dengan keputusan 1-2 membolehkan skuad NEGERI SEMBILAN mempunyai bekalan 1 mata sebelum perlawanan kedua yang akan diadakan di NEGERI SEMBILAN tidak lama lagi. Negeri manakah yang akan dapat pergi ke FINAL? Adakah SELANGOR? Ataupun NEGERI SEMBILAN? Semuanya akan terjawab pada perlawanan kedua yang akan diadakan tidak lama lagi. Just wait n see. He2.

No comments :