P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Wednesday, 26 November 2008

::: Kami Di Teluk Batik :::

Yeah! Teluk Batik Time. He². 23 November 2008. Hari Ahad. Ah, plan nie aku tak rancang pe² tau. Tiba² je si Anam yang ajak. aku join je. He². Sebenarnya rancangan p Teluk Batik nie. Paeh goyang n Anam yang rancang. Dema nak p malam nya. Tapi disebabkan aku free n keta lak Adi tak pakai. So, aku join dema p. Dan seperti biasa aku la drive. Kitaorang gerak dalam kul 6petang.

Lepas ambik Paeh goyang kat umah dia. kitaorang p gerak ke Teluk Batik. Sampai sana lebih kurang kul 7 lebih gak la. Sempat gak la kitaorang tengok autoshow keta kat sana. Aku lak sempat la ambik gambar² keta. Silap kitaorang xdatang awal. Kalu x, dapat tengok n ambik gambar banyak². Lepas selesai solat magrib kitaorang p jalan² kat autoshow keta. Nasib baik ada saki baki keta lagi. Sempat la kitaorang berposing².

Lepas jalan² dan ambik gambar kat Teluk Batik. Kitaorang terus gerak ke MC'D. Dema nak sangat layan MC'D. Aku ikot je. Tapi bagus gak. Aku pun dah mengindam nak mam bubur MC'D n Double Cheese Burger. Ye la. Semenjak jadi Robocop nie. Apa² makanan yang aku pandang. Semuanya aku telan air liur je. Hari tue aku dapat tebus. Ha².

Lepas lepak² kat MC'D. Kitaorang p gerak ke karoeke kat Setiawan. Aku layan 1 lagu je. xleh nak berkaroeke lebih². Silap² tercabut lak rahang aku. Naya wei. Hu². Kitaorang gerak balik dalam kul 10malam. kena balik awal coz aku nak balik KL malam tue gak. Sori Anam, Paeh n Kebai. Aku xdapat lepak lama². Nanti kita p lagi ek. Orait!
Sapa dalam gambar 2 : Paeh Goyang, Kebai, Anam Asparagus n Emi (aku la).

1 comment :

keBEY said...

sape mamat yg kt tengah2 tu?hensem ar..hehehe