P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Tuesday, 13 January 2009

::: Selamat Bertunang :::

Ah, pada tarikh nie (10 Januari 2009), Parent n adik2 aku balik ke kampung (Tangkak). Aku xbalik coz ada hal kat U. Hu2. Hari tersebut hari makcik aku bertunang. Walaupun aku xde, tapi adik2 aku berjaya mengambil gambar untuk dijadikan kenangan bagi family kitaorang. Syukur alhamdulillah, Segala2nya berjalan ngan lancar.

2 baru bertunang. Nak tunggu kahwin lambat lagi la. Tunggu 2 tahun lagi. 2 kata bapak aku la kan. So, untuk aku yang xdapat join majlis bertunang makcik aku nie. Aku mampu berdoa n mengucapkan Selamat Bertunang kepada makcik aku nie. Semoga segala yang dirancang akan menjadi kenyataan bagi beliau. InsyaAllah.


Sapa Dalam Gambar 2 : Mak Ano (makcik aku 2), tunang makcik aku n keluarga tunang makcik aku.

No comments :