P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Thursday, 14 January 2010

::: Dah Setahun Rupanya :::

Uiks, pejam celik. Pejam celik dah setahun rupanya blog aku nie. Setelah aku bersusah payah menyediakan artikel2 yang terbaik untuk korang semua. Aku rasa bangga ngan hasil yang aku dapat nie. Alhamdulillah. Segala usaha aku berhasil. Insyaallah aku akan pertingkatkan lagi usaha untuk membangunkan blog aku nie.

Disini aku nak mintak maaf kepada semua coz de masa aku diam terlalu lama. X update blog aku nie. Bukan pe, aku terlalu banyak keje. Lagi pun time 2 aku xde berada di rumah mak bapak aku. Aku berada di tempat lain. So, nak update blog pun payah. Insyaallah, ngan pe yang aku de skrg. Mungkin dapat membantu aku untuk update blog aku nie. Sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih kepada semua dan Selamat Ulang Tahun Pertama pada blog aku nie. Taniah.

No comments :