P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Tuesday, 11 August 2009

::: GO-GO Blues :::

Pada korang yang kipas susah mati MU. Amacam? Masih x puas hati ke? He2. By da way, perisai komuniti jadi hak milik Chelsea. Chelsea menjulang trofi pertama musim nie dengan mengalahkan MU menerusi sepakan penalti selepas perlawanan penuh tamat 2-2. He2.

Walaupun bagi aku perlawanan tersebut x sehebat mana. Pertahanan Chelsea yang agak rapuh. Tapi Chelsea stay leh lagi menang hasil kendalian sulung Carlo Ancelotti. Alex Ferguson? Pe yang ko dah buat. Tengok sekarang. Wek2 kalah. Ha2. Kemenangan pertama nie merupakan amaran pertama blues kepada semua kelab EPL. Bersedia menyaksikan kehebatan Chelsea pada musim nie. Come On Chelsea. Ha2.


1 comment :

GuranGaK said...

ala...dah 3 musim dah wey syaitan merah pegang trofi epl...kepada yg biru..bagi la sikit cabaran....nie perisai komuniti jer...tak penting arr....peace~
-syaitan merah-