P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Friday, 9 July 2010

::: Futsal :::

Selepas balik ke kampung (Perak), aku telah menyertai dua perlawanan futsal. Pertama, perlawanan futsal area Simpang 4. Alhamdulillah dapat tempat ke-2 masa tue. Walaupun xdapat tempat pertama. Aku rasa happy coz player yang dipilih untuk wakili team aku masa tue. Cukup serasi bermain ngan cara aku bermain. Taniah pada Apoi (adik aku), Muiz, Angah, Jija n Ayin. Di atas usaha anda masa tue.

Kedua, Perlawanan futsal belia Teluk Intan. Kalah dalam group. Satu perasaan yang sangat kecewa dalam hati aku nie coz aku xmampu cipta kemenangan dalam team aku. Aku x main seperti biasa. Lost position. Mungkin disebabkan cuaca ketika tue. Mana x nya, main tengah panas. Ha2.

No comments :