P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Friday, 9 July 2010

::: Kenduri Arwah :::

Seperti biasa, sebelum nak puasa nie. Umah aku akan adakan satu Majlis Kenduri Arwah. Tahun nie, x seperti tahun sebelum nya. Tahun nie ramai gila. Sampai x cukup hidangan kat umah atas. Terpaksa la buat satu hidangan lagi kat umah bawah.

Lauknya usah cakap la. Sampai member aku tanya tiap2 kali habis main futsal. “Bila umah ko kenduri lagi, nak makan sambal petai”. Aku mampu senyum je. Senyum pasal aku x mam petai. Ha2. Makanan-makanan yang disediakan oleh Chef yang terkenal. Chef MAMA. kesemua hasil dari tangan mak aku. TQ pada semua yang hadir masa 2. he2.

No comments :