P E R H A T I A N

As'kum. Terima Kasih kerana sudi masuk ke laman Blog nie. Semoga info-info yang aku post nie dapat memberi manfaat kepada korang semua. InsyaAllah.

Di sini. Aku nak memberi sedikit peluang pada sesiapa yang ingin membuat iklan. Mesti ramai yang berniaga. Tak kisah la sama ada kecil-kecilan atau besar-besaran. Sekurang-kurangnya ini adalah satu peluang korang untuk meningkatkan lagi perniagaan korang, Pe-pe hal. Just mesej at facebook aku. Pada yang lum jadi rakan facebook aku. Search "Emi Cicakizard" n "Add".

Monday, 25 May 2009

::: Game Has Finished :::

Keputusan dah di umumkan. Segala nya dah berakhir untuk musim 2008/2009. Kat post nie aku akan umum kan top 10 club fantasy primier league. Taniah kepada semua. Pada yang x berjaya. Cuba lagi pada musim hadapan. He2. Dan pada musim depan. Aku akan buka liga baru (no limit). Pada yang nak join liga 2. sent email kat aku. donmakemesad@yahoo.com.my. Nanti aku akan bagi korang kod untuk join liga 2.

Liga Super Power :
  1. Menora (Manager : Izzat Afif Hasim)
  2. Clang Valley (Manager : Izafi hasim)
  3. BTB_FC (Manager : Ryoma Junior)
  4. Matrikulasi Gopeng (Manager : Izzat Amir)
  5. Simpang Empat FC (Manager : Ahmad Pintu)
  6. Suka Hatilh (Manager : Kaki Keras)
  7. Malay Power (Manager : Sanji Kun)
  8. Zone United (Manager : Saiful Amir)
  9. Emirates FC (Manager : Emi Cicak)
  10. The Fujiwara FC (Manager : The Soge Mr Pirates)
Liga Hutan Melintang :
  1. Menora (Manager : Izzat Afif Hasim)
  2. Aku_E FC (Manager : No Name)
  3. Matrikulasi Gopeng (Manager : Izzat Amir)
  4. Emirates FC (Manager : Emi Cicak)
  5. Simpang Empat FC (Manager : Ahmad Pintu)
  6. JerGambit FC (Manager : Kapal Selam)
  7. Godlike United (Manager : Roronoa Zoro)
  8. Clang Valley (Manager : Izafi hasim)
  9. OblongShaboo (Manager : Mohd Shah)
  10. Dota United (Manager : Faisal Ajam)

2 comments :

Izafi Hasim said...

Peh stelah berminggu aku pertahankan takhta x sngka last game adik aku leh pintas aku.. alahai sedihnya

::: Emi.Cicak ::: said...

nak buat mcam ne...
luck dia loh...
cian kat kmu...
aku x terasa sgt la kan...
kejap naik...
kejap x...
he2...